Πύργος: Αγωνία για το βρέφος που έπεσε από μπαλκόνι – Τι ισχυρίζονται οι γονείς
Το βρέφος αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για το τραύμα που φέρει στο κεφάλι
Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του πέντε μηνών βρέφους, που τραυματίστηκε στο σπίτι της οικογένειας, η οποία διαμένει στην περιοχή Χανάκια του Πύργου Ηλείας.
Το βρέφος αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για το τραύμα που φέρει στο κεφάλι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η αστυνομία ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του παιδιού και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικά.
Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα για το περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, ώστε να εξακριβωθεί το πώς τραυματίστηκε το παιδί.
Πληροφορίες που μεταδίδουν η ΕΡΤ και τοπικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως το πέντε μηνών βρέφος βρέθηκε στο κενό, καθώς έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.
Προηγήθηκε καβγάς
Επικαλούνται μάλιστα μαρτυρίες και πληροφορίες, ότι πριν την πτώση του παιδιού, είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.
Οι γονείς από την πλευρά τους λένε ότι το παιδί έπεσε από το καρότσι και όχι από τον πρώτο όροφο.
Η μητέρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων