Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πούτιν : Αυτό που βλέπουμε στην αγορά πετρελαίου δεν έχει ξαναγίνει

Πούτιν : Αυτό που βλέπουμε στην αγορά πετρελαίου δεν έχει ξαναγίνει

Προκειμένου να μετριασθούν οι τάσεις αυτές απαιτούνται κοινές προσπάθειες μεταξύ των χωρών και στο πλαίσιο του ΟΠΕΚ+ δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος

Τα ενεργειακά προβλήματα που υπάρχουν διεθνώς έχουν συστημικό χαρακτήρα, αλλά τέτοιας κλίμακας διακυμάνσεις στη αγορά πετρελαίου, όπως αυτές που παρατηρούνται σήμερα, δεν έχουν υπάρξει στο παρελθόν, υπογράμμισε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης με θέμα τα ενεργειακά ζητήματα, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση με τον κοροναϊό επηρέασε με τον πλέον αρνητικό τρόπο την παγκόσμια οικονομία και τη ζήτηση σε ενεργειακούς πόρους, με συνέπεια να καταρρεύσουν οι τιμές του πετρελαίου.

«Η παγκόσμια ενεργειακή αγορά δεν βρίσκεται αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τέτοιες απότομες, δραματικές διακυμάνσεις. Ωστόσο είναι γεγονός ότι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν έχει ξαναγίνει», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος απευθυνόμενος στους μετέχοντες στη διάσκεψη και υπογραμμίζοντας ότι για να μετριασθούν οι τάσεις αυτές απαιτούνται κοινές προσπάθειες μεταξύ των χωρών και στο πλαίσιο του ΟΠΕΚ+.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024