
Γυρίζει στη Θεσσαλονίκη ο Μιχόγεβιτς
Η Άουε δε θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα απόκτησης του 24χρονου αμυντικού.
Στην Τούμπα θα γυρίσει μετά το τέλος της σεζόν ο Μάρκο Μιχόγεβιτς. Η γερμανική Άουε δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς στη συμφωνία για τον δανεισμό του, αφού τα έσοδα της έχουν πληγεί από τον κορωναϊό.
Ο Μιχόγεβιτς είχε καλή απόδοση στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με 26 συμμετοχές και 1 γκολ. Υπό άλλες προϋποθέσεις, ο 24χρονος αμυντικός θα συνέχιζε στην Άουε αντί 800.000 ευρώ, αλλά οι περιστάσεις δεν το επιτρέπουν.
Για το μέλλον του Μιχόγεβιτς θα αποφασίσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε μεταγενέστερο χρόνο. Ίσως η συνολική επαναξιολόγηση του ρόστερ, στο πλαίσιο των περικοπών που θα εφαρμόσουν οι «ασπρόμαυροι», να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη.
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;



