Με αυστηρά μέτρα προστασίας θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία κατά της μετάδοσης και εξάπλωσης του κοροναϊού.

Ατελείωτες είναι οι λίστες αναμονής στα κομμωτήρια, καθώς ένα ραντεβού για κούρεμα είναι προτεραιότητα τόσο για άνδρες όσο και γυναίκες ενόψει της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων λόγω κοροναϊού.

Οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίου από το Ηράκλειο της Κρήτης, Μαρία Ντελάκη και Τάσος Αθανασιάδης, μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις προετοιμασίες που κάνουν λίγες μέρες πριν από την επανέναρξη της λειτουργίας του κομμωτηρίου τους.

Σύμφωνα με τους ίδιους, τα ραντεβού είναι πολλά, τουλάχιστον για τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά τη χαλάρωση των μέτρων, ενώ βάρος δίνεται σε πελάτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, φροντίζουν τα ραντεβού αυτών των ανθρώπων να γίνονται ώρες κατά τις οποίες δε θα υπάρχουν άλλα άτομα μέσα στο κομμωτήριο. Άλλα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι η αραίωση των καθισμάτων, τα αντισηπτικά και η χρήση μάσκας και γαντιών

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο