Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ημερομηνίες – «κλειδιά» για την άρση των μέτρων

Οι ημερομηνίες – «κλειδιά» για την άρση των μέτρων

Από τις 18 Μαΐου θα μπορούμε να μετακινηθούμε σε όποιο νομό επιθυμούμε.

Η σταδιακή άρση των μέτρων βοηθά τους πολίτες να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, με στόχο αυτό να γίνει όσο πιο ομαλά και με ασφάλεια γίνεται.

Στις 2 Ιουνίου θα επιτραπεί η ατομική κολύμβηση. Θα μπορούμε δηλαδή από εκείνη την ημερομηνία και μετά να πάμε στις παραλίες με την οικογένειά μας. Δεν θα μπορούμε, ωστόσο, να πάμε στις οργανωμένες πλαζ.

Σύμφωνα πληροφορίες οι πλαζ θα ανοίξουν 10-15 μέρες αργότερα, γιατί χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση για το πώς θα τοποθετηθούν οι ξαπλώστρες, ενώ υπάρχουν και εστιατόρια και μπαρ, και αναμένονται οι κατάλληλες οδηγίες.

Οι ηλικιωμένοι από τις 4 Μαΐου μπορούν να πάνε στα χωριά ή τα εξοχικά τους. Ωστόσο, όποιοι επιλέξουν να το κάνουν, δεν θα μπορούν να επιστρέψουν πίσω. Δεν θα μπορούν, δηλαδή, να πηγαινοέρχονται.

Παράλληλα, από τις 18 Μαΐου θα μπορούμε να μετακινηθούμε σε όποιο νομό επιθυμούμε.

Την ίδια ώρα, στις 5 Μαΐου, ημέρα Τρίτη θα ανοίξουν όλα τα καταστήματα του λιανεμπορίου, ενώ θα ανακοινωθούν πρόστιμα για όσους παραβιάζουν κανόνες για το πώς πρέπει να εισέρχεται ο κόσμος.

Στα μέσα Μαΐου αναμένεται και η έναρξη προπονήσεων επαγγελματικών ομάδων. Θα γίνονται οι λεγόμενες ατομικές προπονήσεις, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος θα αποφασιστεί.

Οι αγώνες θα συνεχίσουν να μην έχουν φιλάθλους με 60 άτομα μέσα στο γήπεδο, πέραν των παιχτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός επέλεξε το συντηρητικό σχέδιο, ενώ την Τρίτη αναμένεται να μιλήσει για ατομική συμμόρφωση και όχι καταστολή, και ό,τι ανακοινωθεί θα έχει να κάνει και με την ευθύνη του καθενός μας.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024