«Ο Νεϊμάρ ήταν κοντά στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2010»
Στην αποκάλυψη ότι η Τσέλσι ήταν κοντά στην απόκτηση του Νειμάρ το καλοκαίρι του 2010, έκανε ο πρώην ατζέντης του Βραζιλιάνου, Βάγκνερ Ριμπέιρο.
Στην αποκάλυψη ότι η Τσέλσι ήταν κοντά στην απόκτηση του Νειμάρ το καλοκαίρι του 2010, προτού πάρει μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα, έκανε ο πρώην ατζέντης του Βραζιλιάνου, Βάγκνερ Ριμπέιρο.
Μιλώντας στην Αs, o Ριμπέιρο τόνισε ότι Μπλε είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση 25 εκατ. λιρών στην Σάντος έτσι ώστε να αποκτήσουν τον 18άχρονο Βραζιλιάνο, ωστόσο η Σάντος δεν δέχτηκε την προσφορά.
«Λάβαμε μια επίσημη προσφορά από την Τσέλσι την ημέρα που ο Νέιμάρ έκανε το ντεμπούτο του με την Σάντος το 2010. Την μελετήσαμε, αλλά στο τέλος δεν αποφασίσαμε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστά ο Ριμπέιρο.
Μάλιστα, ο Ριμπέιρο τόνισε εκείνο το καλοκαίρι τόσο η Γιουβέντους, όσο και η Μπάγερν Μονάχου είχε κάνει προσπάθεια να υπογράψουν τον Νειμάρ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος έμεινε στην Σάντος για άλλα τρία χρόνια.
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…
- Το υπόμνημα που κατάθεσε ο «κουμπάρος» Φραπές στην εξεταστική που πήγε για να μην απαντήσει
- Δεκαοκτώ παιδιά σε 11 οικογένειες έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα με το σπέρμα του Δανού δότη
- Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης τίμησε όσους στάθηκαν δίπλα σε εκείνους που τους χρειάζονταν
- Αλεξάντρ Σολζενίτσιν: Ένας κόσμος στο περιθώριο της χώρας, στο περιθώριο της Ιστορίας
- Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Ο Δαλιανίδης δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα τρόμου στο «Ρετιρέ», έκλαιγαν οι ηθοποιοί»
- Καβάλα: Αποκλεισμός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από τους αγρότες – Έριξαν άχυρα, σταφύλια και γάλα

