Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους 26-27 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία - Ο καιρός την Κυριακή

Στους 26-27 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία – Ο καιρός την Κυριακή

Ανοδος της θερμοκρασίας καταγράφηκε σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ανοδος της θερμοκρασίας καταγράφηκε σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι μέγιστες θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές ξεπέρασαν τους 25 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr

Οι υψυλότερες καταγράφονται στη Λάρισα, όπου ο υδράργυρος έφτασε τους 27,5 βαθμούς και στη Βέροια (Μακροχώρι), όπου έφτασε τους 26,2.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από τη Δευτέρα.

Ο καιρός την Κυριακή

Την Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται να επικρατήσει βελτιωμένος καιρός, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, δίνοντας πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα στα ορεινά. Περισσότερα θα είναι τα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα και σε πεδινά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από μηδέν έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 25, στη Θεσσαλία από 5 έως 25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024