Καθημερινές είναι πλέον οι καλές ειδήσεις από τα νοσοκομεία της χώρας, καθώς όλο και περισσότεροι διασωληνωμένοι ασθενείς βγαίνουν νικητές στη μάχη με τον κοροναϊό.

Η χαρά των ίδιων και των οικογενειών τους είναι μεγάλη, όπως μεγάλη είναι και η ικανοποίηση των γιατρών και των νοσηλευτών που βρέθηκαν δίπλα τους.

Συγκινημένος ο κύριος Νίκος, βγαίνοντας από την εντατική με φωνή που σπάει, ευχαριστεί τους γιατρούς και νοσηλευτές που τον περιέθαλψαν, κι εκείνοι απαντούν με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Μετά το ευχαριστώ, ένα μπράβο στους ήρωες γιατρούς από τον άνθρωπο που του έσωσαν τη ζωή.

Ο κύριος Νίκος είναι ένας από τους τρεις ασθενείς που αποσωληνώθηκαν από την μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν στη γειτονιά του στην Πάτρα οι κάτοικοι τον 52χρονο που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Με εμφανή δυσκολία, ο 52χρονος που φορά την ειδική στολή, μπαίνει στο σπίτι του και οι γείτονες τού εύχονται να είναι σιδερένιος.

Ο 52χρονος άνδρας έχει την ελπίδα να ζήσει ανάλογες στιγμές και με τον πατέρα του, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνομένος στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: