
Απίστευτη απόφαση στη Ρουμανία: Θα πάνε να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα… στην Τουρκία
Στη Ρουμανία αποφάσισαν πως το καλύτερο σενάριο είναι να πάνε σε άλλη χώρα για να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα και φαίνεται πως αυτό θα γίνει στην Αττάλεια της Τουρκίας
Απίστευτο αλλά… ρουμανικό! Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας τις τελευταίες ώρες, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ρουμανίας, μαζί με τη Λίγκα, πήραν την απόφαση να μεταφέρουν όλες τις ομάδες στην Αττάλεια της Τουρκίας και να ολοκληρωθεί εκεί το πρωτάθλημα, στα δύο γήπεδα που υπάρχουν στην πόλη.
Συγκεκριμένα, στην Αττάλεια υπάρχει το γήπεδο της Ατάλιασπορ και ένα ακόμα το οποίο είναι χωρητικότητας 1.000 θεατών. Ωστόσο αυτό δεν ενοχλεί τη Λίγκα και την Ομοσπονδία που θέλουν ένα… fast track πρωτάθλημα, με αγώνες ακόμα και καθημερινά, ώστε να προλάβουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα, που είναι και ο στόχος τους.
Σύμφωνα με το πλάνο που έχουν καταρτίσει, οι ομάδες θα ταξιδέψουν με πτήσεις τσάρτερ και θα μείνουν σε ξενοδοχεία της πόλης, χωρίς να έρχονται σε επαφή με τον οποιονδήποτε.
Η Λίγκα και η Ομοσπονδία από κοινού θα καλύψουν τα έξοδα και ελπίζουν να τα πάρουν πίσω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που θα πουλήσουν.
Μια απόφαση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει πουθενά αλλού έως τώρα στην Ευρώπη και μένει να δούμε αν θα προχωρήσει.
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό

