Προπονήσεις από τις αρχές Μαΐου υπό αυστηρές προϋποθέσεις, μπορούν να αρχίσουν οι ιταλικές ομάδες. Αυτό προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση του Ιταλού Πρωθυπουργού Τζουτζέπε Κόντε, με τον Βιτόριο Κολάο, τον επικεφαλής της επιτροπής που προετοιμάζει τη χώρα για την επαναφορά μετά το «lock down».

Στην ίδια συνάντηση, επισημάνθηκε ότι στα τέλη του ίδιου μήνα θα επιτραπεί με διεξαγωγή παιχνιδιών, όμως με άλλους όρους. Κυρίως, θα απαγορευτεί η παρουσία θεατών για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Κατόπιν, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, εξήγησε πως θα παρασχεθούν περισσότερες διευκρινήσεις στις επόμενες ημέρες, αφού θα συνεδριάσουν οι επιτροπές:

«Άκουσα διάφορες θέσεις με μεγάλη προσοχή. Τις επόμενες ημέρες, θα έχω μια συζήτηση με τον υπουργό υγείας και την επιστημονική ομάδα, θα μας συμβουλέψουν για την πιθανότητα επιστροφής στις προπονήσεις.

Η συνάντηση αυτή θα μας επιτρέψει να αναλύσουμε τους τρόπους για την συνέχεια των προπονήσεων υπό συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα κάθε ομάδας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr