Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάλαγα: Όλοι δέχθηκαν την μείωση μισθών

Μάλαγα: Όλοι δέχθηκαν την μείωση μισθών

Η ομάδα της Ανδαλουσίας προχώρησε σε μείωση μισθών λόγω κοροναϊού, η οποία θα ισχύσει ακόμα και αν ξεκινήσει και πάλι το ισπανικό πρωτάθλημα.

Αυτήν την εποχή οι ομάδες είναι αναγκασμένες να ψάξουν τον τρόπο που θα μπορέσουν να έχουν την μικρότερη χασούρα.Οι ζημιές λόγω κορωνοϊού είναι τεράστιες, με αρκετές από αυτές να έχουν προχωρήσει σε μία γενναία μείωση αποδοχών στο προσωπικό τους.

Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί μάλιστα στις λίγκες που αγωνίζονται. Στην Ισπανία ας πούμε ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τι θα συμβεί στην σεζόν αν και τελευταίες εξελίξεις λένε ότι οι 12 πρώτες ομάδες της κατάταξης θα χωριστούν σε δυο γκρουπ των έξι και θα δώσουν τους αγώνες τους σε ένα γήπεδο.

Από την μεριά της λοιπόν, η Μάλαγα αποφάσισε να προχωρήσει σε μείωση μισθών. Συγκεκριμένα οι Ανδαλουσιανοί ενημέρωσαν πως άπαντες δέχθηκαν μείωση 10% στους μισθούς τους σε περίπτωση που γίνουν ξανά αγώνες αλλά και 17.5% εάν το πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά.

Η Μάλαγα πάντως έσπευσε να ευχαριστήσει τους παίκτες, τον κόουτς και τους ατζέντηδες για την κατανόηση τους στις δύσκολες ημέρες που ζούμε και στην αναγκαία κίνησή της.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024