Κομμωτήρια, κουρεία και ινστιτούτα αισθητικής δεν αναμένεται να βρεθούν μόνο στην πρώτη ταχύτητα της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, αλλά και στην πρώτη θέση των προτιμήσεων καταναλωτριών και καταναλωτών. Οι λίστες αναμονής για τις πρώτες ημέρες της επαναλειτουργίας αυτών των καταστημάτων, έχουν ήδη αρχίσει να γεμίζουν…

Η καραντίνα συνεχίζεται και πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα για την καθημερινή μας περιποίηση, πλέον έχουν γίνει ζητούμενα.

Κομμωτήρια, ινστιτούτα ομορφιάς και καταστήματα με ρούχα έχουν βάλει λουκέτο, λόγω του κορωνοϊού και απ’ ότι φαίνεται, όταν θα ανοίξουν η κινητικότητα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Το κομμωτήριο είναι η πρώτη επιλογή του κόσμου, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Οι άνδρες ενδιαφέρονται για κούρεμα και οι γυναίκες κυρίως για βαφή μαλλιών.

H περιποίηση και η φροντίδα των άκρων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εμφάνιση κάθε γυναίκας. Ήδη, απ’ ότι μας λένε στα κέντρα αισθητικής, έχουν κλείσει τα ραντεβού μιας ολόκληρης εβδομάδας, από την ημέρα που θα ανοίξουν.

Ωστόσο, τα μέτρα προφύλαξης αναμένεται να συνεχιστούν μετά την καραντίνα, όταν θα ανοίξουν τα καταστήματα.

Τους τρόπους και τους κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων, μέσω των οποίων θα γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα, θα ανακοινώσει η κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr