Μέχρι τη Βραζιλία έφτασε η χάρη του Ιβάν Σαββίδη… Όχι για καλό σκοπό, αφού υπήρξε αναφορά στα κατορθώματα του στη χώρα μας με την καταδίκη του για την πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Η ιστοσελίδα opovo.com.br κάνει εκτενή αναφορά στην υπόθεση και τονίζει ότι ο Σαββίδης καταδικάστηκε από τρία δικαιοδοτικά όργανα στην Ελλάδας. Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας σκοπεύει να προσφύγει στο CAS για την αναίρεση της απόφασης, ενώ απειλεί να αποκαλύψει τις ομάδες που ελέγχει τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επειδή ο Σαββίδης προτίθεται να αγοράσει ομάδα στη Βραζιλία, οι πράξεις του στην Ελλάδα είναι λογικό να προκαλούν ανησυχία. Ειδικά στη Φορταλέζα, η οποία έχει συνδεθεί με το αφεντικό του ΠΑΟΚ, περισσότεροο από κάθε άλλον.

Η ιστοσελίδα opovo.com.br επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ και τον ρώτησε εάν γνωρίζει την υπόθεση. Ο Βραζιλιάνος παράγοντας απάντησε ότι δεν έχει μάθει κάτι σχετικό και εξήγησε ότι δεν έχει καμία επαφή με τους εκπροσώπους του Σαββίδη από τότε που άρχισε το lockdown…