
«Αγορά του Αραούχο ή επιστροφή στη Λας Πάλμας»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η Λας Πάλμας δεν έχει σκοπό να δώσει και πάλι δανεικό τον Σέρχιο Αραούχο, κάτι που σημαίνει πως είτε η ΑΕΚ θα τον αγοράσει, είτε θα επιστρέψει στην Ισπανία.
Νέα δημοσιεύμαα για τον Σέρχιο Αραούχο και το μέλλον του έρχονται από την Ισπανία. Συγκεκριμένα η «La Provincia» έχει εκτενές ρεπορτάζ για την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού, που αγωνίζεται δανεικός από την Λας Πάλμας στην ΑΕΚ.
Όπως αναφέρεται στο κείμενο, ο Αραούχο δεν πρόκειται να δοθεί εκ νέου δανεικός στην ΑΕΚ από την ισπανική ομάδα, μιας και δεν υπάρχει τέτοια διάθεση από ισπανική πλευρά.
Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ είτε θα τον κρατήσει με αγορά, με τη ρήτρα να είναι στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ, είτε ο παίκτης θα επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά και θα αναζητηθεί άλλη ομάδα για την πώλησή του.
Η επιθυμία του Αραούχο, πάντως, είναι η παραμονή του στην ΑΕΚ, κάτι που φαίνεται πως θέλει και ο σύλλογος, αλλά και ο Μάσιμο Καρέρα.
- «Κανόνιζε» η Γκισλέιν Μάξγουελ ραντεβού με νεαρές γυναίκες για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου;
- Σήμερα θα αράξω: Το να μένεις στο σπίτι σου κάνει καλό
- Η γενιά της εξάντλησης: Πώς συνηθίσαμε να ζούμε με τον φόβο της επόμενης παγκόσμιας κρίσης
- Επικουρικές συντάξεις: Ταχύτερη απονομή, χωρίς αυξήσεις και «κουτσουρεμένες»
- Πόλεμος στο Ιράν: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης εκπονεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Γνωριμία με τις ορχιδέες του Υμηττού





