Διοικητής ΟΑΕΔ στο MEGA: Την Πέμπτη ανοίγει η πλατφόρμα των 400€ για τους μακροχρόνια άνεργους
Σύμφωνα με τον Διοικητή, η πλατφόρμα θα ανοίξει την Πέμπτη και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής της αίτησης για το επίδομα των 400 ευρώ για τους μακροχρόνια άνεργους, έδωσε την εκπομπή «Κοινωνία Ωρα ΜEGA» ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης.
Σύμφωνα με τον Διοικητή, η πλατφόρμα θα ανοίξει την Πέμπτη (23/4) και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή (3/5). Σε αυτή μπορούν να εισέλθουν οι 168.000 μακροχρόνια άνεργοι οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις και είτε να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους είτε να επιβεβαιώσουν ή να επικαιροποιήσουν το IBAN τους είτε να μην προβούν σε καμία ενέργεια.
Όσοι από αυτούς προχωρήσουν σε καταχώριση στοιχείων θα πληρωθούν πριν από τις 3 Μαΐου σε αντίθεση με όσους δεν κάνουν κάποια τροποποίηση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στο λογαριασμό τους, στους οποίους το επίδομα θα καταβληθεί μετά τις 3 Μαΐου.
Δικαιούχοι του επιδόματος είναι όσοι έχουν υπάρξει άνεργοι την περίοδο από την 1η Απριλίου 2019 έως τις 16 Απριλίου 2020.
Στον πενταψήφιο 11320 μπορούν οι πολίτες να απευθυνθούν για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
- Έναν χρόνο μετά επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ – Αυτοί είναι οι πρώτοι παρουσιαστές στη μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης
- Αυθεντικές οι φωτογραφίες της Καισαριανής – Τις αγοράζει το υπουργείο Πολιτισμού
- Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ζητάει μόνιμο προσωπικό και συνέχιση του προγράμματος 55+
- Ηλεία: Δις ισόβια και 13χρόνια κάθειρξη στον 39χρονο για τη δολοφονία και το βιασμό της 11χρονης Βασιλικής
- Έριξε τη «βόμβα» ο Νεϊμάρ: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ (vid)
- Ουκρανία: Η Ρωσία αποπειράθηκε να δολοφονήσει υψηλόβαθμους αξιωματούχους, σύμφωνα με το Κίεβο
