Αρχίζει από την Αυστρία η Formula 1
Ο κοροναϊός έχει επηρεάσει και το καλεντάρι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει πληγεί και αυτός από τον κορωνοϊό… Το καλεντάρι της Formula 1 έχει τεθεί σε αμφιβολία και οι αρμόδιοι προσπαθούν να το αναδιοργανώσεων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η χρονιά θα άρχιζε από τη Γαλλία, όμως η κατάσταση στη χώρα λειτουργεί αποτρεπτικά. Για αυτό, οι ιθύνοντες της FIA συζητούν με την Κυβέρνηση της Αυστρίας για να πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας στην πίστα του Red Bull Ring.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ληφθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι διοργανωτές θα ορίσουν υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους (πληρώματα, τεχνικούς κ.α.) και θα ζητήσουν προληπτικό τεστ για εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού.
Επιπροσθέτως, οι ομάδες δεν θα έχουν όλο το προσωπικό τους, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Αντίστοιχα, θα εκδοθούν περιορισμένες διαπιστεύσεις για τους δημοσιογράφους. Φυσικά, δεν θα υπάρχουν και θεατές, αφού θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διαλύει το κοινοβούλιο για να «επιστρέψει η εξουσία στον λαό»
