Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρέρα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ – Περιμένουμε να αρχίσει και πάλι το ποδόσφαιρο»

Καρέρα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ – Περιμένουμε να αρχίσει και πάλι το ποδόσφαιρο»

Ανυπόμονος για την επανέναρξη της σεζόν αλλά και αφοσιωμένος στην ΑΕΚ εμφανίστηκε σε διαδικτυακή του συνέντευξη ο Μάσιμο Καρέρα.

Καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή «Casa Juventibus» ήταν ο Μάσιμο Καρέρα το απόγευμα της Δευτέρας με την κουβέντα να περιστρέφεται κυρίως γύρω από την Γιουβέντους αλλά δεν έλειψαν και οι αναφορές στην ΑΕΚ με τον Ιταλό να δηλώνει πολύ χαρούμενος στην Ένωση.

Όσα είπε:

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και απολαμβάνω τις ημέρες μου στην ομάδα. Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας και περιμένουμε να αρχίσει και πάλι το ποδόσφαιρο. Θα μου άρεσε να επιστρέψω κάποια μέρα στη Γιουβέντους ως προπονητής, αλλά για την ώρα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου»

Ο 55χρονος Ιταλός προπονητής θυμήθηκε τις ημέρες που συνεργαζόταν με τον Αντόνιο Κόντε τόσο στην Γιουβέντους, όσο και στην Εθνική Ιταλίας, με την οποία συμμετείχαν στο Euro 2016, ενώ έκανε σύγκριση των Αλέγκρι-Σάρι: «Το σημαντικότερο πράγμα είναι η Γιουβέντους και όχι τα πρόσωπα»

Η πιο όμορφη νίκη του στην Γιουβέντους: «Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ήταν εκείνη η βραδιά στη Ρώμη το 1996, όταν κατακτήσαμε το Champions League κόντρα στον Άγιαξ».

Στη συνέχεια ο Καρέρα αναφέρθηκε και στους αντιπάλους που αντιμετώπισε ως ποδοσφαιριστής, ενώ επεσήμανε το πόσο σπουδαίο ήταν να έχει συμπαίκτες του Ρομπέρτο Μπάτζιο και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Για το ποιος ήταν ο επιθετικός που τον δυσκόλεψε όσο κανείς άλλος, ο Καρέρα απάντησε πως ήταν το «φαινόμενο», Βραζιλιάνος Ρονάλντο ενώ ο καλύτερος παίκτης που έχει προπονήσει ως τώρα στην καριέρα του ήταν ο Αντρέα Πίρλο.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό του είδωλο, το οποίο ήταν ο Γκαετάνο Σιρέα, ένας δυναμικός παίκτης και ήξερε που πρέπει να βρισκόταν μέσα στο γήπεδο την κάθε στιγμή όπως τόνισε.

Κλείνοντας, ο Ιταλός κόουτς αναφέρθηκε στο ότι ο Ντε Λιχτ έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστές, μίλησε για τον αυτοκαταστροφικό Πολ Πογκμπά, ενώ υποστήριξε πως ο Τζόρτζιο Κιελίνι μπορεί να έχει μέλλον στην προπονητική και να γίνει ένας καλός μάνατζερ.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024