Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει η Serie A, κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια

Επιστρέφει η Serie A, κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια

Οπως ανέφερε ο Υφυπουργός Υγείας της Ιταλίας, στις αρχές Μαΐου οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αλλά τα παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Την επιστροφή της Serie A, αλλά και αγώνες χωρίς κόσμο στις κερκίδες προανήγγειλε ο Υφυπουργός Υγείας της Ιταλίας.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πιερπάολο Σιλέρι, οι ομάδες αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις στις αρχές Μαΐου, μετά την άρση του lockdown που ισχύει μέχρι τις 4 Μαΐου, με στόχο την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο, επισήμανε ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

«Το πρωτόκολλο καταρτίστηκε κατάλληλα, αλλά θα περίμενα λίγο περισσότερο για να αξιολογήσω την πρόοδο της επιδημίας. Είναι πιθανό να αρχίσει ξανά το ποδόσφαιρο πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά ως γιατρός λέω ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποια προβλήματα.

Επαναλαμβάνω πάντως πως τα γήπεδα δεν μπορούν να ανοίξουν ξανά στο κοινό. Παράλληλα, δεν μπορεί να γίνεται προπόνηση περισσότερα από 40 λεπτά. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», είπε μεταξύ άλλων.

Μία μία οι λίγκες σιγά σιγά σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα, με στόχο την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Οσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Σε αντίθεση με το κίνημα της παύλας, που εκπροσωπεί ο ΠΑΟΚ και ζητάει να μπει μια παύλα δίπλα στο φετινό πρωτάθλημα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024