Βέβαιος ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει στο Καμπ Νόου εμφανίστηκε ο Κίκε Σετιέν.
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι η κρίση στην ομάδα δε σημαίνει ότι ο αργεντινός μεσοεπιθετικός θα ζητήσει μεταγραφή.
«Οι κρίσεις είναι κάτι φυσιολογικό σε μία ομάδα. Το θέμα είναι πώς παρουσιάζονται στα ΜΜΕ. Θα ήταν καλύτερο να δουλεύεις σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον, αλλά δεν είναι έτσι. Δε νομίζω πως ό,τι συνέβη μπορεί να οδηγήσει έναν παίκτη όπως ο Μέσι να αμφισβητήσει το αν θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι. Είμαι σίγουρος ότι θα τελειώσει την καριέρα του στο Καμπ Νόου» σχολίασε ο Σετιέν.
Εκτός από τα αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα, ο Μέσι είχε συγκρουστεί δημοσίως πριν από ένα δίμηνο με τον αθλητικό διευθυντή, Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ δεν έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο, Γιόσιπ Μαρία Μπαρτομέου.
Στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την επιλογή του Κιλιάν Εμπαπέ να κάνει διακοπές την στιγμή που οι συμπαίκτες του έχουν το μυαλό τους στους αγώνες.