
Πόλεμος κατά της… λακούβας
Η στρατηγική του Κώστα Μπακογιάννη
Τώρα που η κίνηση λόγω των περιορισμών της κυκλοφορίας είναι περιορισμένη, βρήκε την ευκαιρία ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης να κηρύξει τον πόλεμο κατά της… λακούβας. Οχι μόνον της λακούβας των δρόμων, αλλά και των πεζοδρομίων της πρωτεύουσας.
Ολη τη Μεγαλοβδομάδα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ασφαλτοστρώνουν πάνω από 80 δρόμους της πρωτεύουσας και επδιορθώνουν δεκάδες πεζοδρόμια. Επιπλέον βγήκαν στους δρόμους άλλα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων και «καταστρέφουν» με χημικά τα γκράφιτι από τους τοίχους.
Τη Μεγάλη Δευτέρα άρχισε (και θα συνεχιστεί έως το Πάσχα) η διανομή τροφίμων σε απόρους και γενικά σε άτομα και σε οικογένειες που ‘εχπυν ανάγκες. Την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρξει διανομή αρνιών, κόκκινων αβγών, σαλατών και φρούτων σε απόρους.
- Υπό την πίεση του Τραμπ, η Παγκόσμια Τράπεζα εγκαταλείπει τα μέτρα για το κλίμα
- Δίκη για τα Τέμπη: «Δεν χρειαζόταν οι τοποθετήσεις της εισαγγελέως για τη Hellenic Train», είπε ο Ψαρόπουλος
- Κατάταξη του Δήμου Σουφλίου στους ορεινούς Δήμους
- Π. Μαρινάκης για γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ: Κάποιοι ήθελαν να τους σκοτώσουν για τις ιδέες τους
- O Μπερνάρντο Σίλβα αποθέωσε τον Μόντριτς: «Είναι το ποδοσφαιρικό μου είδωλο»
- ΕΛΑΣ για Πετράλωνα και Ωραιόκαστρο: Η ανθεκτικότητα μιας χώρας δεν οικοδομείται μόνο με την αποτελεσματική επιχειρησιακή απόκριση

