
Μπάικς: «Θα είμαι και του χρόνου την Ελλάδα»
Ο Αμερικανός γκαρντ απαντώντας σε ακόλουθό του στο twitter τόνισε ότι θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός αυτήν την περίοδο που δεν έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις, αναζητά παίκτες για να στελεχώσει την ομάδα της νέας σεζόν. Ήδη ο Χασάν Μάρτιν έχει κλείσει, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του βλέπουν αθλητές που θα μπορούσαν να ισχυροποιήσουν το ρόστερ τους για την επόμενη χρονιά.
Τι γίνεται με αυτούς που μένουν ή φεύγουν από το υπάρχον δυναμικό; Ο Ντουάιτ Μπάικς είναι σίγουρα ένα ερωτηματικό, καθώς ήρθε στα μέσα της σεζόν, έπαιξε λίγο, άφησε θετικές εντυπώσεις στο… κλείσιμο της χρονιάς, όμως κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα συμβεί.
Πάντως ο ίδιος ο Αμερικάνος έβαλε… φωτιά με ένα «τιτίβισμά» του. Ερωτώμενος από έναν ακόλουθό του για το εάν θα είναι την επόμενη χρονιά στην Ελλάδα, ο ίδιος απάντησε: «Σίγουρα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντουάιτ Μπάικς υπέγραψε στα μέσα της χρονιάς στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν το δικαίωμα να τον ανανεώσουν το καλοκαίρι.
https://twitter.com/BizzleWorld20/status/1250433748828446721?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1250433748828446721&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.to10.gr%2Fbasket%2Feuroleague%2F891153%2Fbaiks-tha-ime-ke-tou-chronou-tin-ellada-pic%2F
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»
- Ντούα Λίπα-Κάλουμ Τέρνερ: Γάμος της χρονιάς στο Παλέρμο – Η ημερομηνία, η εκκλησία, τα amore
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Κατρίνης: Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τη ΝΔ
- Δένδιας: Με την Κατρίν Βοτρέν συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιξης των άριστων αμυντικών μας σχέσεων
- Άγιο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ: «Ντροπή, δείξτε… καρύδια» (vid)
- Γυναικοκτονία 43χρονης στην Κρήτη: Σενάριο για ύπαρξη συνεργού από τους συγγενείς της Ελευθερίας
