
Τούρκοι επιβάτες του «Ελ. Βενιζέλος» το έσκασαν από την καραντίνα
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία
Δύο τούρκοι ναυτικοί από το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν μπόρεσαν να περιμένουν μέχρι να λήξει η καραντίνα που τους έχει επιβληθεί και «δραπέτευσαν» από το ξενοδοχείο που διέμεναν.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.
Οι δύο ναυτικοί εντοπίστηκαν μόλις 400 μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο να κάνουν βόλτα. Και στους δύο έχουν γίνει τρία τεστ για τον κοροναϊό και έχουν βγει αρνητικά, ωστόσο οι οδηγίες των ειδικών ήταν να παραμείνουν σε καραντίνα για 14 μέρες.
Για το συμβάν ενημερώθηκε και η τουρκική πρεσβεία, ενώ στους δύο συλληφθέντες επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 στον καθένα και ασκήθηκε ποινική δίωξη.
- Ελένη Ανουσάκη: «Έζησα ένα δράμα» – Σε κίνδυνο η υγεία της;
- Η συνέντευξη Τύπου της Λάουρα Κοβέσι στο Φόρουμ των Δελφών
- Θεσσαλονίκη: Άστεγος κοιμόταν μέσα σε κάδο και κατέληξε στην πρέσα απορριμματοφόρου κατά την αποκομιδή
- «Τελειώνει» από τον ΑΠΟΕΛ ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη σύρραξη στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού (vid)
- Δισεκατομμυριούχοι: Σπάνε ρεκόρ σε έναν κόσμο φτώχειας – Η ραγδαία αύξηση πλούτου
- Με αναφορές στα Τέμπη η ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Δημήτρη Καρώνη



