
Κοροναϊος: Η προετοιμασία των «μαχητών» της ΜΕΘ μέσα από 10 καρέ
Για πρώτη φορά την προετοιμασία των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κοροναϊο κατέγραψε ο φωτογραφικό φακός.
Για πρώτη φορά την προετοιμασία των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κοροναϊο κατέγραψε ο φωτογραφικό φακός.
Ο λόγος για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο περνά από μία πολύ ειδική προετοιμασία ώστε να είναι απαραίτητα εξοπλισμένο όταν θα χρειαστεί να μπουν στις Μονάδες Εντατικής Θεράπείας και να δουν ασθενείς που νοσηλεύονται με κοροναϊο.
Φορώντας ειδικές στολές, μάσκες αλλά και άλλες «πανοπλίες» που δεν γνωρίζουμε οι «μαχητές» του νοσοκομείου Αττικόν θωρακίζονται καθημερινά προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον ιο.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το πρακτορείο Eurokinissi το οποίο όχι μόνο μπήκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», αλλά κατέγραψε καρέ-καρέ την προετοιμασία των εργαζομένων.
- Στενά του Ορμούζ: Γιατί τα φορτηγά είναι «λύση ανάγκης» για τις ναυτιλιακές
- Λιθουανία: Συνετρίβη drone στην πόλη Ουτένα – «Πιθανόν ουκρανικό» λένε οι αρχές
- Κύπρος: Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Λεμεσό – «Οι θυσίες τους δεν θα σβήσουν ποτέ»
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά ισχυρότερες μονάδες πρώτης γραμμής για την αποτροπή πολέμου
- Τα πουλέν του Δημητριάδη και επικεφαλής του προπαγανδιστικού μηχανισμού της Ομάδας Αλήθειας ψηλά σε σταυρούς στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ
- Πώς αλλάζει η οικονομία του πολέμου – Θα προλάβει η Ευρώπη;




