Ο κοροναϊός έχει πλήξει ήδη την οικονομία και θα το κάνει ακόμα περισσότερο όσο η πανδημία συνεχίζεται και δεν υποχωρεί. Και φυσικά έχει ήδη… χτυπήσει και την οικονομία του ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο.

Η Ελλάδα δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, από τη στιγμή που έχουν σταματήσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε όλα τα σπορ. Ένα από τα πολλά προβλήματα είναι το θέμα των τηλεοπτικών, με τη NOVA να έχει ήδη προειδοποιήσει τις ομάδες πως δε θα λάβουν τα συμφωνηθέντα, ακόμα και αν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα, μιας και η ζημιά είναι μεγάλη.

Η NOVA έστειλε επιστολή στις ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται ζητώντας να μην κόψουν τιμολόγια για τα χρήματα που έχουν να παίρνουν βάσει του συμβολαίου τους. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, οι ομάδες δεν θα εισπράξουν τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους.

Αυτό άλλωστε ήταν κι αναμενόμενο, καθώς λόγω της πανδημίας κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις ζημιές που θα υποστεί η κάθε εταιρεία και εκτιμήσεις για τις συνέπειες του κορωνοϊού δεν μπορούν να γίνουν στην παρούσα φάση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr