
Τουλάχιστον 11 νεκροί από ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν το Μισισίπι
«Υπάρχουν τουλάχιστον 11 επιβεβαιωμένοι νεκροί και πολλές υλικές ζημιές κατά μήκος της πολιτείας», ανακοίνωσε η Αρχή Διαχείρισης Εκτάκτων Περιστατικών του Μισισίπι.
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους στην πολιτεία του Μισισίπι από το καταστροφικό πέρασμα ανεμοστρόβιλων, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές.
«Υπάρχουν τουλάχιστον 11 επιβεβαιωμένοι νεκροί και πολλές υλικές ζημιές κατά μήκος της πολιτείας», ανακοίνωσε η Αρχή Διαχείρισης Εκτάκτων Περιστατικών του Μισισίπι.
«Εβδομήντα δύο χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν αυτή τη στιγμή χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα», πρόσθεσε ο οργανισμός, επισημαίνοντας πως οι αριθμοί αυτοί ενδεχομένως να καταγράψουν άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας.
https://twitter.com/AndrewWilsonWX/status/1249709097647329281?s=20
Χθες, ο Τέιτ Ρίβερς, ο κυβερνήτης της πολιτείας του Μισισίπι, κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
«Κηρύσσω απόψε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να προστατεύσω την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων του Μισισίπι, το οποίο σάρωσαν ανεμοστρόβιλοι και καταιγίδες», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter, διαβεβαιώνοντας τους κατοίκους ότι «δεν είναι μόνοι».
Από χθες, ο κυβερνήτης ζητά από τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τις συστάσεις προστασίας κατά του νέου κορονοϊού, εφόσον σπεύσουν σε κάποιο δημόσιο καταφύγιο για να προστατευτούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
- «Δεν πάει άλλο»: Πορεία με τρακτέρ στα Τρίκαλα – Οι αγρότες κατήγγειλαν την κυβέρνηση
- Αυστραλία – Αίγυπτος: Ο Εμάν Ασούρ άνοιξε το σκορ νωρίς για τους «Φαραώ» (vid)
- Σπάνιος πυροστρόβιλος καταγράφηκε από τις αρχές εντός της Ζώνης Αποκλεισμού του Τσερνόμπιλ [βίντεο]
- Το NBA περικόπτει προσωπικό στις ΗΠΑ και επενδύει στην Ευρώπη
- Από τα «μας κυνηγούν» στα «δεν ήξερα» η Καρυστιανού: Τι ισχυρίστηκε για την αγορά ακινήτου μέσω πλειστηριασμού
- Μεσσηνία: Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία κάνναβης με 1.532 δενδρύλλια – Είχαν εγκαταστήσει 6 χιλιόμετρα λάστιχο ποτίσματος


