
Ο ιός «χτύπησε» την Προανακριτική
Η πρόταση για διεύρυνση του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ακόμα δεν έχει κατατεθεί
Καλό καλοκαίρι… για την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, καθώς η πανδημία καθιστά αδύνατη την ολοκλήρωση των εργασιών της που είχε προσδιοριστεί για τις 30 Μαΐου.
Και αυτό παρά τις προθέσεις του προέδρου της Ιωάννη Μπούγα να «τρέξει» τις διαδικασίες – όταν επανέλθει η κανονικότητα – ακόμα και με συνεδριάσεις τα Σαββατοκύριακα και σε κάθε περίπτωση όχι λιγότερες από τέσσερις την εβδομάδα.
Η πρόταση για διεύρυνση του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ακόμα δεν έχει κατατεθεί.
Σύμφωνα με το «Βηματοδότη», τα «γαλάζια» μέλη της Προανακριτικής δουλεύουν ήδη πάνω στη νομική δομή του πορίσματος καθώς θεωρείται πιθανότατη η άσκηση συμπληρωματικής δίωξης και για άλλα αδικήματα (όπως εκβίαση, δωροληψία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κ.ά).
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Η Τζένιφερ Λόπεζ φλεξάρει τους κοιλιακούς της και βάζει φωτιά στα social media
- Κρήτη: Μυστήριο με τα μηνύματα του αγνώστου «Γιώργου» στον 40χρονο που δολοφόνησε τη 43χρονη
