Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται σχεδόν ένα μήνα σε καραντίνα από τη μέρα που νόσησαν και οι δύο από τον
Πλέον και οι δύο έχουν αναρρώσει πλήρως είναι υγιείς, ωστόσο συνεχίζουν να μένουν σπίτι τους για προστασία, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους για να σπάσουν τη ρουτίνα της καραντίνας.
Δυστυχώς, το ζευγάρι δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Αθηνών για να δει τους γονείς του, αλλά με την βοήθεια της τεχνολογίας έχουν την ευκαιρία να τους βλέπουν όποτε θέλουν.
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Σάκης Τανιμανίδης μηδένισε τις αποστάσεις και μέσω Skype κατάφερε να φάει βραδινό μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Θεσσαλονίκη:
«Βραδινό με μπαμπά και μαμά με βίντεο-κλήση…αξία ανεκτίμητη! Μπορεί να μας έχει κλείσει μέσα αυτός ο ιός, αλλά η τεχνολογία μπορεί να μας ταξιδέψει όπου θέλουμε. Και σήμερα ήθελα μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη για να δω τους γονείς μου» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Σάκης Τανιμανίδης.
Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Instagram:
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας