
Αναβλήθηκαν οι ημιτελικοί του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ
Οι δύο ημιτελικοί του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και αναμένονται νέες ημερομηνίες.
Οι δύο ημιτελικοί του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ, που επρόκειτο να διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα (12/4) η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
«Υπό το φως των αυξανόμενων ανησυχιών και της εξελισσόμενης φύσης του COVID-19, που οδήγησε σε αθλητική αναστολή στις περισσότερες χώρες, η επιτροπή έκτακτης ανάγκης της CAF αποφάσισε να αναβάλει τους αγώνες μέχρι την επόμενη ειδοποίηση», ανέφερε δήλωση.
«Ένα νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρόνο. Εν τω μεταξύ, η CAF παρακολουθεί στενά την κατάσταση και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές, όπως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, για τον αντίκτυπο του ιού στην ήπειρο».
Στους ημιτελικούς, που θα τελεστούν μεταξύ μαροκινών και αιγυπτιακών συλλόγων, η Ράγια Καζαμπλάνκα πρόκειται να συναντηθεί με τη Ζάμαλεκ, ενώ η Βιντάντ Καζαμπλάνκα θα αντιμετωπίσει την οκτώ φορές νικήτρια της διοργάνωσης, Αλ Αχλί.
Οι δύο σύλλογοι του Μαρόκου θα φιλοξενούσαν τα πρώτα παιχνίδια στο πρώτο σαββατοκύριακο του Μαΐου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα διεξάγονταν στην Αίγυπτο μία εβδομάδα αργότερα. Επίσης, αναβλήθηκαν και οι ημιτελικοί του Αφρικανικού Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα.
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το “BBB” για την ελληνική οικονομία
- Ρωσία και Ιράν επανεκκινούν την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέχρ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]



