Ιβάνοβιτς: «Η Μπασκόνια είναι το σπίτι μου»
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναφέρθηκε στο πως ένιωσε την στιγμή που επέστρεψε στην ομάδα της Βιτόρια.
Στη μέση της σεζόν επέστρεψε στην αγαπημένη του Βιτόρια. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, με την Μπασκόνια ανέκαθεν να είναι η… Ιθάκη του, το σπίτι του.
Ο προπονητής των Βάσκων ήταν ο πρωταγωνιστής στο πρόσφατο «Focus On» της Ευρωλίγκα και τόνισε για την επιστροφή του στην Βιτόρια πως: «Είναι η ομάδα μου. Πέρασαν 10 χρόνια αλλά αισθάνομαι πως γύρισα σπίτι μου. Δεν εννοώ μόνο την ομάδα, αλλά και την πόλη.
Η απόφασή μου ήταν εύκολο γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα και πιστεύω πως μπορώ να την βοηθήσω. Την πρώτη φορά που ήρθα στην Μπασκόνια ήταν μικρός σύλλογος, τώρα είναι τεράστιος. Τώρα είναι ομάδα υψηλού επιπέδου στην Euroleague.
Θέλω να εκπληρώσω τόσο τις δικές μου όσο και τις φιλοδοξίες της ομάδας. Δεν θα είναι εύκολο».
Για τον Ιβάνοβιτς μίλησε και ο Τορνίκε Σενγκέλια ο οποίος είπε: «Μας άλλαξε την νοοτροπία και την ψυχολογία. Όταν ήρθε είχαμε χάσει αρκετά ματς και όταν ήρθε μας πρόσφερε πολλά με την εμπειρία του» για να προσθέσει από την μεριά του ο Σιλντς: «Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι, είναι πολλά χρόνια σε αυτό το επίπεδο και ξέρει να σου διδάσκει όσα χρειάζονται. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι στην ομάδα μάθαμε αρκετά από αυτόν».
- ΕΟΠΥΥ: Υποψήφιος βουλευτής ο αρχηγός του κυκλώματος με τις απάτες – Πώς έστησε «βιομηχανία» με χιλιάδες εικονικές συνταγογραφήσεις
- Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που βυθίστηκε μετά από πυρκαγιά
- Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (pic)
- Νέα Αριστερά για υπόθεση Ντόκου: Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης
- «Επικίνδυνα ερασιτεχνική η κυβέρνηση»: Δριμεία επίθεση από την ΕΛΑΣ για το φιάσκο Ντόκου με τους Ρώσους φαρσέρ
- Τσουκαλάς: Κ. Μητσοτάκη, όταν σηκώσετε το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε;
