
Βίκυ Κάβουρα : Τις πρώτες μέρες με τον κοροναϊό έκλαιγα πολύ
Όσα εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός για την μητέρα της...
«Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ και ανησυχούσα να μην πάθει κάτι η οικογένεια μου. Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός με λοίμωξη του αναπνευστικού. Οπότε πέρασα λίγο δύσκολα. Τώρα είναι καλύτερα όμως» σημείωσε με ειλικρίνεια η Βίκυ Κάβουρα.
Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε με την έξαρση του κοροναϊού στη χώρα μας ενώ εστίασε στην αγωνία που είχε για την μητέρα της, η οποία είναι νοσηλεύτρια.
«Ήμουν ο άνθρωπος που έμπαινα στο σπίτι και ήμουν συνέχεια με τα αντισηπτικά κάτω από τα παπούτσια. Δεν αγόρασα τώρα αντισηπτικά και τέτοια, είχα αρκετή κάβα» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η όμορφη ηθοποιός.
«Σκεφτόμουν, επίσης, ότι όποιον άνθρωπο γνωρίζω θα του λέω, “τι έκανες την περίοδο της καραντίνας;”. To πως έχει διαλέξει και επιλέξει ο καθένας να διαχειριστεί τον χρόνο του αυτή την περίοδο σημαίνει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του».
- Εικόνες που κόβουν την ανάσα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Γάλλοι «αλπινιστές» κρέμονται εκτελώντας εργασίες
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δράστης τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό με τα γκαζάκια στην πυλωτή – Βίντεο ντοκουμέντο
- Οι ενδεκάδες στο Αυστραλία – Αίγυπτος: Βασικός ο Σαλάχ (pics)
- «Πολιτικός κατήφορος ΝΔ για να ξεφύγει από τα πραγματικά προβλήματα – Η ΕΛΑΣ δεν θα την ακολουθήσει» λέει η Παπαδοπούλου
- Χεζμπολάχ: Εργαλείο ή βάρος, πλέον, για την Τεχεράνη;
- Ουκρανία: Πρότεινε βήματα για την αποκλιμάκωση των εντάσεων με την Πολωνία




