
Κώστας Μυλωνάς : Με τον κοροναϊό έπεσαν οι μάσκες στα σπίτια
Ο Κώστας Μυλωνάς μίλησε για την επικαιρότητα αλλά και για τις επιπτώσεις της καραντίνας λόγω κοροναϊού στα ζευγάρια
Ο Κώστας Μυλωνάς βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (8/4) στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και μίλησε για την εκπομπή του «Τα Παιδιά της Νύχτας», την επικαιρότητα αλλά και τις επιπτώσεις του κοροναϊού στα ζευγάρια και όσους μένουν στο σπίτι.
«Έπεσαν οι μάσκες. Γιατί υποχρεώθηκαν κάποιοι που ενδεχομένως δεν τα πήγαιναν καλά να μείνουν 24 ώρες μαζί. Ή ή θα τα βρουν ή θα φαγωθούν» σχολίασε ο Κώστας Μυλωνάς σχετικά με την καραντίνα που έχει επιβληθεί.
Στη συνέχεια η εκπομπή άλλαξε ύφος και θύμισε κάτι από τα “Παιδιά της Νύχτας”, τη θρυλική εκπομπή των 90s που παρουσίαζε ο Κώστας Μυλωνάς, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παραδίδει τα ηνία στον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και παρουσιαστή και αυτός να απαντά σε τηλεφωνικές γραμμές.
Δείτε στα παρακάτω σχετικά βίντεο όσα δήλωσε ο Κώστας Μυλωνάς
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ
- Wall Street Journal: Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν ιρανικό τάνκερ στον Ινδικό Ωκεανό
- Λιπάσματα: Το νέο σχέδιο δράσης της Κομισιόν
- PS2: Κίνα και Ρωσία γράφουν ξανά τον ενεργειακό χάρτη – Το «Big Deal» που προωθούν Πούτιν και Σι
- «Η πρώτη επιλογή στο Μουντιάλ θα είναι ο Νόιερ»





