Απίστευτη εξομολόγηση από τον Κώστα Σλούκα: «Στην καραντίνα με τάιζαν με κουβαδάκι»
Η παύλα στην Ευρωλίγκα, τα σενάρια για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και το ημερολόγιο καραντίνας του Κώστα Σλούκα που αναρωτιέται ακόμα εάν προσβλήθηκε από κορωνοϊό ή ήταν η ιδέα του!
Έμεινε κλεισμένος στο σπίτι του για 14 μερόνυχτα, προτού καν επιβληθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας και έπειτα από τρεις εβδομάδες αναρωτιέται ακόμα εάν προσβλήθηκε από κοροναϊό ή ήταν η ιδέα του!
Στις 21 Μαρτίου ο Κώστας Σλούκας έμαθε ότι το πρώτο δείγμα που έδωσε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ανιχνεύθηκε θετικό, αλλά λίγες ημέρες αργότερα το δεύτερο βγήκε αρνητικό!
«Στ’ αλήθεια δεν ξέρω εάν προσβλήθηκα ή όχι» παραδέχεται. «Πάντως εάν όντως κόλλησα τον ιό, τον πέρασα πολύ ήπια, ήμουν αυτό που λένε ασυμπτωματικός»!
Ο διεθνής μπασκετμπολίστας αφηγείται την περιπέτειά του στα «ΝΕΑ». Ο συναγερμός, η υπνοθεραπεία, και η στάση του Ζοτς. Γιατί εξομολογείται πως άλλαξε τρόπο σκέψης. Τι του λείπει περισσότερο.
- Το colpo grosso των Ιταλών για να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο τένις (pics)
- Οι άγονες (διαιτητικές) γραμμές του Λανουά
- Μίλιτσιτς: «Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό – Είναι γελοίο»
- Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
- Σάκοτα: «Θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην επίθεση»
- Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ – Χαμός μετά τις δηλώσεις του Άρνε Σλοτ
- Ο «αρεστός» Κολόμπο, ο Σότσα, το σκάνδαλο «Frode Sportiva» και το Champions League…
- ΑΕΚ – Άρης Betsson 87-81: Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το 1-0 η Ένωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442