Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : Κίνδυνος να χαθεί το πρώτο εαρινό εξάμηνο για τους σπουδαστές των ΙΕΚ

ΣΥΡΙΖΑ : Κίνδυνος να χαθεί το πρώτο εαρινό εξάμηνο για τους σπουδαστές των ΙΕΚ

Τον κίνδυνο να χαθεί το πρώτο εαρινό εξάμηνο για τους σπουδαστές των ΙΕΚ επισημαίνουν 42 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση τους στη βουλή προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Τον κίνδυνο να χαθεί το εαρινό εξάμηνο του 2020 για τους καταρτιζόμενους των ΙΕΚ, επισημαίνουν με ερώτηση τους προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέριμνα για την αναπλήρωση των χαμένων ωρών

Παράλληλα, κατηγορούν το υπουργείο Παιδείας ότι δεν έχει μεριμνήσει για την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών και ούτε έχει ανακοινώσει σχετικά μέτρα ή έχει προβεί σε καμία ενημέρωση προς τους διευθυντές των ΙΕΚ ενώ οι καταρτιζόμενοι είχαν παρακολουθήσει περίπου 60 από τις 300 διδακτικές ώρες του εξαμήνου.

«Έως και σήμερα γίνεται μόνον ανάρτηση εκπαιδευτικού υλικού από τους διδάσκοντες στο πλαίσιο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, το οποίο ωστόσο δεν «πιστώνεται» σε διδακτικές ώρες. Συνακόλουθα παραμένει σε εκκρεμότητα το μείζον ζήτημα, δηλαδή η ολοκλήρωση του εαρινού εξαμήνου, το οποίο ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου 2020 για τα Δημόσια ΙΕΚ και στις 24 Φεβρουαρίου 2020 για τα Ιδιωτικά ΙΕΚ», υπογραμμίζουν οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με πρώτο υπογράφοντα τον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.

Να μπει τέλος στην αγωνία των καταρτιζόμενων σπουδαστών

Τέλος, καλούν το υπουργείο Παιδείας, «έστω και καθυστερημένα, να μεριμνήσει για την ολοκλήρωση του εξαμήνου στα ΙΕΚ και να επιδείξει τον απαραίτητο σεβασμό στους καταρτιζόμενους δίνοντας τέλος στην αγωνία τους, ενημερώνοντάς τους σχετικά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024