
Σουηδία – κοροναϊός : Μεγάλη αύξηση των θανάτων, 487 νέα κρούσματα
Η σουηδική κυβέρνηση έχει δεχθεί κριτική για τον τρόποι που αντιμετωπίζει την πανδημία
Η Σουηδία είναι η χώρα που έχει δεχθεί διεθνώς κριτική για τον τρόπο που η κυβέρνησή της αντιμετωπίζει την πανδημία, καθόσον δεν έχει προχωρήσει σε καραντίνα, ούτε σε κάποια εφαρμογή νόμων για να περιορίσουν τον κόσμο (εκτός από συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων).
Τα νέα κρούσματα βάσει των ανακοινώσεων των αρμόδιων Αρχών, ανήλθαν σε 487 και φθάνουν συνολικά τα 7.693. Οι νέοι θάνατοι που καταγράφηκαν έφτασαν τους 114, γεγονός που δηλώνει μεγάλη αύξηση σε σχέση με τα προγούμενα 24ωρα. Οι νεκροί λόγω του κοροναϊού έχουν φτάσει συνολικά τους 591.
Μέχρι την τελευταία ανακοίνωση που έγινε την Τρίτη, έχουν αναρρώσει συνολικά 205 ασθενείς, ενώ 640 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μέγαλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας έχει ζητήσει από τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν, να πάρει πολύ πιο σοβαρά μέτρα.
Πηγή: worldometers.info
- Κουντούρης: «Μια μεγάλη δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τους αθλητές και τους προπονητές του»
- Άρια Παπανικολάου: «H συμμετοχή μου στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ ήταν εμπειρία»
- Γιάννης Παναγόπουλος: Η πρώτη του αντίδραση στην έφοδο του «ελληνικού FBI» στο σπίτι και το γραφείο του
- «Ήταν πάντοτε ειλικρινής, ίσιος, όχι ψεύτης» – Πώς αναπτύχθηκε η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
- Σε ποιους διαιτητές ο Λανουά μοίρασε μπράβο (και για την αποβολή του Νίκολιτς) και ποιους έβγαλε στη σέντρα
- Υποκλοπές: Στις 16 Απριλίου η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή


