
Κοροναϊός – Ρωσία : Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων – Φόβοι ότι σημειώνεται έξαρση
Συνολικά στη Ρωσία έχουν πεθάνει από τον κοροναϊό 58 άνθρωποι
Η Ρωσία επιβεβαίωσε 1.154 νέα κρούσματα κοροναϊού την Τρίτη, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τα 7.497.
Αυτή η αύξηση των νέων κρουσμάτων που κατεγράφη, συνιστά ένα νέο «ρεκόρ» μολύνσεων μέσα σε διάρκεια μιας μέρας. Συνολικά στη Ρωσία έχουν πεθάνει από τον κοροναϊό 58 άνθρωποι.
Η Ρωσία, που εξακολουθεί να έχει λιγότερα κρούσματα από τις ευρωπαϊκές χώρες, εμφανίζει την υποψία ότι υπάρχει έξαρση.
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η διαθεσιμότητα των τεστ στη Ρωσία καθυστερείται από τη γραφειοκρατία, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές επισημαίνουν ότι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων είναι πιθανόν να είναι μεγαλύτερος.
Οι περισσότερες περιπτώσεις της Ρωσία, είναι στη Μόσχα. Από τις 30 Μαρτίου, όλοι οι 12 εκατομμύρια κάτοικοί της βρίσκονται σε καραντίνα με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Πηγή: themoscowtimes.com
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ