
ΝΒΑ: Ψαλίδι 20% στα στελέχη των Λέικερς
Η ομάδα του Λος Άντζελες αποφάσισε λόγω του κορωνοϊού να προχωρήσει σε περικοπή μισθών στα υψηλόβαθμα στελέχη της τάξεως του 20%.
Το ΝΒΑ είναι στα… σχοινιά. Ο κορωνοϊός και η πιθανότητα να μην ολοκληρωθεί η φετινή διοργάνωση προκαλεί πονοκεφάλους στον κομισάριο της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος αναζητά τρόπους για να μην τελειώσει άδοξα η σεζόν, γεγονός που θα φέρει τεράστιες οικονομικές ζημιές.
Την ίδια ώρα οι ομάδες του πρωταθλήματος προχωρούν σε κινήσεις για να γλυτώσουν τα προβλήματα που έρχονται. Οι Λέικερς από την μεριά τους, λόγω της πανδημίας, αναμένεται να ζητήσουν από τα υψηλόβαθμα στελέχη τους να κάνουν στην άκρη, να βάλουν… πλάτη και να δεχτούν περικοπή των αποδοχών τους.
Περίπου στο 20% θα είναι το… ψαλίδι και το εύλογο ερώτημα είναι, εφόσον συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μία εκ των ιστορικότερων ομάδων της λίγκας, τι θα γίνει στις υπόλοιπες;
Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη οι Γιούτα Τζαζ έχουν προχωρήσει σε απόλυση προσωπικού τους και είναι απορίας άξιο τι θα γίνει και στα άλλα κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.
- Ο Βοζίνια, το σενάριο για την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι και οι ομάδες της Βραζιλίας
- Formula 1: Πήρε τη νίκη στο Σίλβερστοουν ο Λεκλέρκ (pics)
- Συναγερμός στο Ηράκλειο – Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο
- Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία – Ανακοινώθηκαν έξι φιλικά (pic)
- Ο Τζο Έστερχαζ πήρε 1,5 εκατ. δολάρια για να μείνει μακριά από το «Βασικό ένστικτο 2»
- Νέα Αριστερά: Απειλή για την εθνική ασφάλεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη


