Η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει δραματικά λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αναχαίτιση του φονικού ιού και στη χώρα μας.

Το ίδιο όμως ισχύει όχι μόνο για την καθημερινότητα μας αλλά και για τις πιο ιδιαίτερες μέρες στη ζωή μας, όπως είναι γενέθλια, γιορτές αλλά και γάμους.

Η Χριστίνα Λαμπίρη εξομολογήθηκε πως δεν πήγε στον γάμο της κόρης της λόγω κοροναϊού, ενώ ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά μακρυά από την έγκυο κόρη της.

Η Μαρίσα Βουλγαράκη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της, Διονύση και σε λίγο καιρό θα γεννήσει.

Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν παραβρέθηκε στον πολιτικό γάμο της κόρης της, ενώ όπως όλα δείχνουν, θα αργήσει να δει και το εγγονάκι της.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, για τις αλλαγές που έχει φέρει και στη δική της ζωή η πανδημία του κοροναϊού.

«Είναι πολύ περίεργο όλο, το ζήσαμε από τον πολιτικό γάμο. Τον οργανώναμε και τελικά μας είπαν από το δημαρχείο μόνο το ζευγάρι και δύο μάρτυρες, απαγορεύεται ο υπόλοιπος κόσμος να βρίσκεται εκεί.

Το κορίτσι παντρεύτηκε μόνο του με το αγόρι, ήταν μια εμπειρία κι αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν το είχα φανταστεί έτσι. Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια:

«Δεν ξέρει κανένας τι θα φέρει το αύριο. Προφανώς μου λείπει η δουλειά, γιατί όλη μου τη ζωή έχω μάθει να εργάζομαι».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όλα όσα δήλωσε η Χριστίνα Λαμπίρη

Γράψτε το σχόλιο σας