Εκπτώσεις σε φούρνους, κρεοπωλεία, φαρμακεία, take away, delivery και σε όσα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά, καθώς και συμμετοχές σε κληρώσεις δώρων, μπορούν να κερδίζουν οι δημότες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανακύκλωσης του Δήμου Παλλήνης, «Followgreen” , κάνοντας παράλληλα πιο ευχάριστη την παραμονή τους στο σπίτι.

Οι χρήστες της εφαρμογής (application) “Followgreen app” για κινητά ή της πλατφόρμας  www.followgreen.gr/pallini για υπολογιστές και τάμπλετ, κερδίζουν παίζοντας με τις “Green Missions”, διαβάζοντας άρθρα, βλέποντας βίντεο και λύνοντας κουίζ για την ανακύκλωση.

Με τον τρόπο αυτό «μαζεύουν» πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν με προσφορές στα καταστήματα του Δήμου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και δεν εμπίπτουν σε προσωρινή παύση λειτουργίας.

Μπορούν όμως και να «αποθηκεύσουν» πόντους ώστε να τους εξαργυρώσουν μελλοντικά, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, σε καταστήματα που είναι σήμερα κλειστά αλλά συμμετέχουν στην πλατφόρμα Followgreen του Δήμου Παλλήνης.

Κληρώσεις

Επιπλέον, οι χρήστες αποκτούν τώρα και  δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις δώρων οι οποίες θα πραγματοποιούνται ανά 10 ημέρες με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Τα δώρα θα αποστέλλονται στον χώρο της επιλογής του νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

Μη χάνετε χρόνο! Μπείτε τώρα στο παιχνίδι της Ανακύκλωσης, κερδίστε πόντους και δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση του 10ημέρου: Followgreen.gr/pallini/offer.

Το Followgreen Δήμου Παλλήνης θα είναι δίπλα σας και σας καλεί να μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες κληρώσεις! Μέχρι τότε συνεχίστε να κερδίζετε πόντους, καθώς με νέο και ανανεωμένο υλικό σε άρθρα/βίντεο/κουίζ θα σας κρατάει παρέα, ώστε να παραμείνετε δημιουργικοί και στο σπίτι.

#ΜένουμεΣπίτι. Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο