Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απαγόρευση κυκλοφορίας : Έρχονται αυστηρά μέτρα ενόψει Πάσχα

Απαγόρευση κυκλοφορίας : Έρχονται αυστηρά μέτρα ενόψει Πάσχα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι η χώρα διανύει τον πιο κρίσιμο μήνα σε ό,τι αφορά στην πανδημία του κοροναϊού. 

Στο μεγάλο στοίχημα να αποφευχθεί η κορύφωση της καμπύλης της πανδημίας του κοροναιού στην χώρα μας επικεντρώνει πλέον η κυβέρνηση όλες τις κινήσεις της.

Στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τα δεδομένα γύρω από την εξάπλωση της νόσου, όπως διαμορφώνονται καθημερινά, προειδοποιώντας ότι οι επόμενες εβδομάδες και συγκεκριμένα η περίοδος του Πάσχα αναμένεται καθοριστική για το πως θα εξελιχθεί το υφιστάμενο πλαίσιο περιορισμών τον Μάιο.

Άλλωστε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι η χώρα διανύει τον πιο κρίσιμο μήνα σε ό,τι αφορά στην πανδημία του κοροναϊού.

«Οι δυσκολίες είναι μεγάλες και απαιτούν αταλάντευτη συστράτευση» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καταφέραμε να φρενάρουμε τον ιό με τα αυστηρά και δύσκολα μέτρα που πήραμε, «χωρίς αυτά η κατάσταση δεν θα ήταν η ίδια, θα ζούσαμε δραματικές στιγμές, ας διαφυλάξουμε αυτά που κερδίσαμε, αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε, κι αυτό θα αδικήσει τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε χθες «θα ήθελα να τονίσω κατηγορηματικά για μία ακόμη φορά, ότι ο Απρίλης θα είναι ο πιο δύσκολος, αλλά και οι πιο κρίσιμος μήνας. Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός, μα κανένας εφησυχασμός».

Τα σενάρια

Το κυβερνητικό επιτελείο μελετά την αύξηση των προστίμων – διπλασιασμός ή ακόμη και τριπλασιασμός.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν, εξάλλου, έτοιμη την βεντάλια αυστηρότερων παρεμβάσεων, ιδίως την Μεγάλη Εβδομάδα, που φθάνουν έως και το σφράγισμα διοδίων, των παράδρομων των εθνικών οδών, αλλά και της Παλαιάς Εθνικής σε περίπτωση, που παρατηρηθεί μαζική απόπειρα παραβίασης του υφιστάμενου πλαισίου.

«Όποιος ξεκινήσει για Πάσχα στο χωριό, θα βρει μπροστά του την Αστυνομία» ξεκαθάρισε χθες ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, με αποδέκτες του αυστηρού του μηνύματος, όσοι σκέφτονται να σπάσουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κοροναϊό τις ημέρες του Πάσχα.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024