Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Wimbledon: Είχαν ασφάλεια για πανδημία και θα πάρουν 100 εκατ. λίρες!

Wimbledon: Είχαν ασφάλεια για πανδημία και θα πάρουν 100 εκατ. λίρες!

Οι Λονδρέζοι είχαν προνοήσει και είχαν ασφαλίσει το τουρνουά σε περίπτωση πανδημίας - Στα 100 εκατ. λίρες η αποζημίωση από την ασφάλεια.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει βάλει «λουκέτο» στο παγκόσμιο τένις, με το Wimbledon να αναβάλλεται για πρώτη φορά μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο!

Η ακύρωση του βρετανικού Γκραντ Σλαμ, πάντως, δεν θα προξενήσει μεγάλη ζημιά στα οικονομικά της διοργανώτριας αρχής, καθώς οι Λονδρέζοι είχαν προνοήσει και είχαν ασφαλίσει το τουρνουά σε περίπτωση πανδημίας!

Συγκεκριμένα, αναμένεται να μπουν στα ταμεία του Wimbledon περίπου 100 εκατ. λίρες ήτοι 110 εκατ. ευρώ! Η ασφάλεια θα καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος των εσόδων του ιστορικότερου τουρνουά τένις στον κόσμο και θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια λίρες.

«Φυσικά και είμαστε τυχεροί που έχουμε την ασφάλεια», δήλωσε ο Richard Lewis, διευθύνων σύμβουλος του All England Club. «Μας βοηθάει, αλλά δεν θα λύσει και όλα τα προβλήματά μας».

Η διοργανώτρια αρχή είχε κάνει ασφάλεια σε περίπτωση πανδημίας το 2003, μετά την έξαρση του SARS. Τότε είχαν μόλις 4 κρούσματα στην Μεγάλη Βρετανία. Αυτή τη φορά ο Covid-19 όμως εξαπλωθεί σε όλη την Αγγλία και έχει προσβάλει χιλιάδες ανθρώπους.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024