
«Έφυγε» ο Ράντομιρ Άντιτς
Ο Σέρβος προπονητής απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών.
Τον θάνατο του Ράντομιρ Άντιτς γνωστοποίησε μέσω των επίσημων λογαριασμών η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Σέρβος προπονητής απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών, χωρίς προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί η αιτία θανάτου.
Ο Άντιτς είναι ο μοναδικός προπονητής στην Ισπανία ο οποίος εργάστηκε σε Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Ωστόσο, συνέδεσε το όνομα του με τους «ροχιμπλάνκος», κατακτώντας το νταμπλ του 1996.
Ο Άντιτς εργάστηκε επίσης σε Σαραγόσα, ΟΒιέδο και Θέλτα, προπόνησε την Εθνική Σερβίας και πέρασε από το κινεζικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, εξέφρασε τη θλίψη του και έκανε λόγο για δυσαναπλήρωτο κενό.
- Αμερικανός γιατρός που εργάζονταν στο Κονγκό βρέθηκε θετικός στον Έμπολα
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες


