
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τους θυελλώδεις ανέμους
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, σε ορισμένες περιοχές, έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι, που σύμφωνα με την ΕΜΥ στο ανατολικό Αιγαίο φθάνουν κατα τόπους τα 9 και στο βόρειο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του “super jet” για τις Κυκλάδες ενώ κλειστή είναι η γραμμή Ελευσίνα-Φανερωμένη Σαλαμίνα.
Από το Λαύριο δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο για Κέα ενώ κλειστή είναι η γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη στη βόρεια Ελλάδα.
Κλειστό είναι, επίσης, το πορθμείο Ρίο-Αντίρριο.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Συγκρατημένα αισιόδοξο» δηλώνει το Πακιστάν για τις συνομιλίες – Στο Ισλαμαμπάντ ο Αραγτσί
- Νέες ταινίες: Ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος κόντρα στον Μάικλ Τζάκσον
- Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, πότε θα γίνουν οι πληρωμές
- Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την επόμενη μέρα χωρίς τον Μέσι
- Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Συγκρούστηκε μηχανάκι με ασθενοφόρο – Νεκρός 17χρονος
- Συνταγή: Κέικ λεμόνι με blueberries



