Κεραμέως: Γιατί δεν ακυρώνουμε τις πανελλαδικές εξετάσεις
Τον στόχο της κυβέρνησης για διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων κοντά στην καθιερωμένη τους ημερομηνία, δηλαδή τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, με μείωση της διδακτέας ύλης, επανέλαβε για μια ακόμα φορά η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως
Τον στόχο της κυβέρνησης για διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων κοντά στην καθιερωμένη τους ημερομηνία, δηλαδή τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, με μείωση της διδακτέας ύλης, επανέλαβε για μια ακόμα φορά η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Παράλληλα, ερωτηθείσα γιατί δεν ακυρώνονται οι πανελλαδικές εξετάσεις όπως σε πολλές άλλες χώρες, η κ. Κεραμέως είπε πως λάθος η σύγκριση, αφού η πορεία της Ελλάδας αναφορικά με την πανδημία είναι σχετικά καλή.
Εξήγησε, δε, ότι συνομιλεί καθημερινά με τον υπεύθυνο του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, αναφορικά με το πότε θα μπορεί να γίνει συγχρωτισμός και πως δεν ακυρώνονται οι πανελλαδικές «γιατί τα προγνωστικά είναι καλά».
Χωρίς χρέωση δεδομένων η πρόσβαση στις εκπαιδευτικές πλατφόρμες
Παράλληλα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ, η υπουργός Παιδείας, τόνισε ότι αν και το 99% των μαθητών φαίνεται πως έχουν πρόσβαση σε σταθερό δίκτυο internet η κυβέρνηση ζήτησε και πέτυχε να μην υπάρχει χρέωση δεδομένων από τα κινητά δίκτυα, σε όσους χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες του υπουργείου Παιδείας.
Τέλος, ευχαρίστησε τους παρόχους κινητής «που στέκονται αρωγοί σε αυτό το πολύ μεγάλο εγχείρημα».
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442