Πώς περνά ο Τσίπρας στην καραντίνα
Μια προσωπική ανάρτηση για τις ημέρες της καραντίνας έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο λογαριασμό του στο Facebook
Μια προσωπική ανάρτηση για τις ημέρες της καραντίνας έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο λογαριασμό του στο Facebook.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει στην ανάρτησή του τα εξής:
«Τις μέρες της καραντίνας έχουν χαθεί οι καθημερινές και τα Σαββατόβραδα. Άλλοτε Σάββατο βράδυ θα ήμασταν κάπου έξω με φίλους. Τώρα δεν έχει σημασία η μέρα, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη παρουσίαση των προτάσεών μας για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, που θα ανακοινώσουμε στις αρχές της εβδομάδας.
Ωστόσο, ούτε για την Κάρμεν υπάρχουν διαφορές στις μέρες και στις ώρες. Κάθε ώρα είναι γι’ αυτήν ώρα για παιχνίδι.
Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, έτρεξε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε να μου πει με τον τρόπο της ότι συμφωνεί με τις προτάσεις μας;»
Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σκυλίτσα του, Κάρμεν.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Το πατρίδα της τηγανητής πατάτας έχει πρόβλημα – Παράγει πάρα πολλές πατάτες και δεν μπορεί να τις πουλήσει
- Στο ΠΑΓΝΗ παιδί που έπεσε σε γκρεμό 11 μέτρων
- Η Ευρώπη απαγορεύει συναυλίες, αλλά το κοινό «ψηφίζει» Κάνιε Γουέστ
- Ιράν: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ συνεχίζονται
- Το αμφιλεγόμενο σχέδιο του βρετανικού στρατού για την τεχνητή νοημοσύνη
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)



