Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Δύο ακόμα νεκροί από τον ιό - Αυξάνονται τα θύματα

Κοροναϊός : Δύο ακόμα νεκροί από τον ιό – Αυξάνονται τα θύματα

Αυξάνονται τα θύματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, αφού σήμερα Κυριακή δύο νέοι θάνατοι από τον φονικό ιό ήρθαν να ανεβάσουν τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 70

Αυξάνονται τα θύματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, αφού σήμερα Κυριακή δύο νέοι θάνατοι από τον φονικό ιό ήρθαν να ανεβάσουν τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 70.

Πρόκειται για έναν 75χρονο από την Κέρκυρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και μια 89χρονη που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας 75χρονος, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κοροναϊό. Πλέον τα θύματα στη χώρα μας από τον φονικό ιό είναι 69.

O άτυχος άνδρας είχε διασωληνωθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις τοπικές ιστοσελίδες τόσο της Κέρκυρας, όσο και των Ιωαννίνων, χθες, Σάββατο, η κατάσταση του είχε δείξει μία σταθεροποίηση, ωστόσο, μέσα στη νύχτα επιδεινώθηκε ραγδαία.

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής κατέληξε.

Σύμφωνα με το corfupress, έχει προσβληθεί από κοροναϊό και η σύζυγός του, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Όσον αφορά στην 89χρονη, πρόκειται για το 9ο θύμα από την Καστοριά και τη γύρω περιοχή, ενώ είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Στα 1.673 τα κρούσματα

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονται σε 1.673.

Ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι από τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων, τα 343 έχουν σχέση με τα ταξίδια από το εξωτερικό ενώ 592 σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο λοιμωξιολόγος υπογράμμισε ότι αν τηρηθούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί δεν θα χρειαστεί αυστηροποίηση. «Με τα μέτρα που έχουμε λάβει καθυστερούμε τον ιό. Αν όμως δεν συμμορφωθούμε όσο πρέπει αυτό μπορεί να αλλάξει γρήγορα» πρόσθεσε.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024