
Πλάις: «Πόσο μου λείπει το μπάσκετ, κρατήστε απόσταση για να είμαστε πάλι μαζί»
Ο Γερμανός σέντερ της Αναντόλου Εφές ζήτησε από τον κόσμο να προσέχει ώστε να σταματήσει η έξαρση του κοροναϊού
Και αυτός είναι κλεισμένος σπίτι του όπως και όλοι μας. Αναμενόμενο να λείπει στον Ταϊμπόρ Πλάις το μπάσκετ και ο αθλητισμός, παρότι στην Τουρκία άργησε να τελειώσει το πρωτάθλημα και οι αθλητικές δραστηριότητες.
Ο Γερμανός σέντερ έγραψε στο twitter για το πόσο του λείπει η δουλειά του, ενώ συμβούλευσε τον κόσμο να κρατά αποστάσεις για να είναι και πάλι ξανά μαζί.
Συγκεκριμένα ο σέντερ της Αναντόλου Εφές έγραψε: «Πόσο μου λείπει το μπάσκετ! Πόσο μου λείπει ο αθλητισμός!
Αυτές τις παράξενες εποχής καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν όμορφα πράγματα μαζί. Μείνετε υγιείς και κρατήστε απόσταση ώστε να είμαστε ξανά μαζί σύντομα».
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Ιούνιος 2026]
- Πάτρα: Πυροβολισμοί στα Δεμένικα – Ένας τραυματίας
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ έφτασε στην Αθήνα, ακολουθεί ο Μπαλντίνι
- Κικίλιας: «Η Ελλάδα συνδιαμορφώνει τις αποφάσεις στην παγκόσμια ναυτιλία, δεν ακολουθεί απλώς τις εξελίξεις»
- Ράγιο Βαγιεκάνο, η μεγαλύτερη «Σχολή» προπονητών στην Ισπανία
- Γαλλία: Συνέλαβε τάνκερ του ρωσικού σκιώδους στόλου – «Πράξη πειρατείας» καταγγέλλει το Κρεμλίνο




