Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Συγκλονίζει νοσοκόμα που παραιτείται και ξεσπά σε λυγμούς - «Φοβάμαι...»

ΗΠΑ: Συγκλονίζει νοσοκόμα που παραιτείται και ξεσπά σε λυγμούς – «Φοβάμαι…»

Μια Αμερικανίδα νοσοκόμα, κλαίγοντας με αναφιλητά, δηλώνει ότι παραιτείται, επειδή φοβάται πως θα μεταδώσει τον κοροναϊός στους συγγενείς της

Στη μία όψη του νομίσματος βρίσκεται ο ηρωισμός των νοσηλευτών, στην άλλη ο τρόμος και η δικαιολογημένη ανασφάλεια. Πόσω, μάλλον, όταν οι μάσκες λείπουν και τα προστατευτικά μέσα είναι υπό εξαφάνιση. Μια Αμερικανίδα νοσοκόμα, κλαίγοντας με αναφιλητά, δηλώνει ότι παραιτείται, επειδή φοβάται πως θα μεταδώσει τον κοροναϊός στους συγγενείς της.

«Παραιτήθηκα από την δουλειά μου σήμερα. Πήγα στην δουλειά και μου ανέθεσαν έναν ασθενή με Covid-19 και είδα ότι η μονάδα μου είχε μετατραπεί σε μονάδα αναφοράς κρουσμάτων κοροναϊού. Καμία από τις νοσοκόμες δεν φορούσε μάσκες, ούτε καν χειρουργικές μάσκες στους διαδρόμους όπου έδιναν αναφορά ο ένας στον άλλον. Είπα στον διευθυντή ότι είχα την δική μου μάσκα», αναφέρει κλαίγοντας η νεαρή γυναίκα.

«Είπα στον διευθυντή ότι καταλαβαίνω ότι έχουμε ελλείψεις αλλά αφήστε με να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αφήστε με να αισθάνομαι ασφαλής. Έχω οικογένεια στην οποία θα πρέπει να γυρίσω πίσω. Και όπως φαίνεται τα πράγματα δεν θα καλυτερέψουν. Η Αμερική δεν είναι προετοιμασμένη. Οι νοσοκόμες δεν προστατεύονται», κατέληξε η ίδια.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024