Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
NBA : Σε εγρήγορση κρατά τους παίκτες του ο προπονητής των Μπακς

NBA : Σε εγρήγορση κρατά τους παίκτες του ο προπονητής των Μπακς

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε για τη νοοτροπία με την οποία προετοιμάζει τους παίκτες του εν μέσω της διακοπής.

Δεν επιτρέπει στους παίκτες του να εφησυχάσουν ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ο Αμερικανός διατηρεί τους μπασκετμπολίστες του σε εγρήγορση, για να μην τους αφήσει να χάσουν την καλή αγωνιστική κατάσταση τους.

Ο Μπουντενχόλζερ ξέρει ότι η επανέναρξη του ΝΒΑ δεν εξαρτάται από εκείνους, όμως θεωρεί αναγκαίο η ομάδα του να προετοιμάζεται σαν να έχει παιχνίδια στις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, ο Μπουντενχόλζερ ανέφερε:

«Λειτουργούμε και προετοιμαζόμαστε με τη νοοτροπία ότι θα αγωνιστούμε και πάλι. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τους παίκτες και όλους μας να λειτουργήσουμε με αυτόν τον τρόπο, να το σκεφτόμαστε έτσι, γιατί είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μας. Ευτυχώς, ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, και το γραφείο της λίγκας  θα πάρουν τις δύσκολες αποφάσεις και θα κάνουν ό, τι καλύτερο για όλους. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να λειτουργούμε και να έχουμε τη νοοτροπία ότι θα αγωνιστούμε ξανά και θα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν και αν συμβεί αυτό».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024