Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαμ Νιλ : Τραγουδά Radiohead και μας ζητά «να βρούμε ομορφιά στην καθημερινότητα»

Σαμ Νιλ : Τραγουδά Radiohead και μας ζητά «να βρούμε ομορφιά στην καθημερινότητα»

Ο Σαμ Νιλ σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο Instagram εξέπληξε ευχάριστα τους ακολούθους του πρόσφερε μία διασκευή του «Creep» των Radiohead

Ο ηθοποιός Σαμ Νιλ εκπλήσσει ευχάριστα τους θαυμαστές του με τα χιουμοριστικά βίντεο που δημοσιεύει στα social media ενώ βρίσκεται και αυτός  σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

View this post on Instagram

Let’s just have a chat this sunny morning …

A post shared by SamNeillTheProp (@samneilltheprop) on

Σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο Instagram μάλιστα πρόσφερε μία διασκευή του «Creep» των Radiohead.

«Απλά κατακρεουργώ ένα ακόμη τραγούδι για να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι και να βρουν κάτι δημιουργικό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει καταστροφή ενός τραγουδιού των Radiohead, αγαπώ τους Radiohead τόσο πολύ» τόνισε ο Σαμ Νιλ.

«Μου αρέσει αυτό το τραγούδι, είναι για όλους τους ανθρώπους σαν εμένα, δεν ήμουν στους πρώτους 15 (στην ομάδα ράγκμπι) δεν ήμουν στην ομάδα με τις μαζορέτες … αλλά ήθελα να είμαι ξεχωριστός» είπε.

«Γνωρίζω ότι τόσοι πολλοί από εμάς φοβόμαστε και είμαστε ανήσυχοι αυτή τη στιγμή, αλλά μην φοβάστε, μην ανησυχείτε» συνέχισε.

Ο Σαμ Νιλ, ιδιοκτήτης οινοποιείου στο κεντρικό Οτάγκο στη Νέα Ζηλανδία σε άρθρο του στο Variety εξηγεί πώς η πανδημία έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του.

Η παραγωγή της ταινίας «Jurassic World: Dominion» σταμάτησε, ο Σαμ Νιλ μένει στο σπίτι στο Λος Άντζελες και όπως «κάθε ηθοποιός στον κόσμο τώρα, δεν εργάζεται» όπως αναφέρει.

«Μιλάω καθημερινά με το προσωπικό στους αμπελώνες. Ακολουθώ τις προειδοποιήσεις. Αλλά σταμάτησα να βλέπω ειδήσεις. Είναι η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, δεν αμφιβάλλω γι αυτό» γράφει και ενθαρρύνει τον κόσμο να βρει «την ομορφιά στην καθημερινή ζωή».

«Δημοσιεύω χαζά πράγματα στα social media για να ενθαρρύνω τους ανθρώπους, να τους κάνω να χαρούν με ένα μήνυμα» σημειώνει.

Η τρίτη συνέχεια της σειράς «Jurassic World» σε σκηνοθεσία Κόλιν Τρέβοροου είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2021.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024