
Η Μάγδα Φύσσα αποχαιρέτησε τον Μανώλη Γλέζο με ένα κρυφό μήνυμα
Τι γνωστοποίησε η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου.
Το δικό της ύστατο «χαίρε» απηύθυνε χθες η Μάγδα Φύσσα στον Μανώλη Γλέζο.
Όπως γνωστοποίησε η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου, «και λίγο πριν σκεπάσουν τον τάφο του εμφανίστηκε μια κοπέλα και ακούμπησε στο φέρετρο έναν κλειστό φάκελο κι ένα λουλούδι. Ήταν από την Μάγδα Φύσσα που του έστειλε το κρυφό μήνυμά της για να το πάρει μαζί του και να το “παραδώσει” εκεί που πρέπει», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγος του Μ. Γλέζου.
Υπενθυμίζεται ότι ο εκλιπών, σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, είχε πάει στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 στη δίκη της Χρυσής Αυγής και είχε σταθεί στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout




